a

Waar we trots op zijn

5.0 

Maatwerk webshop development groothandel

Stigros Horeca groothandel met meer dan 10.000 producten. Als groothandel kom je niet weg met een eenvoudige webshop platvorm. Klanten willen snel en eenvoudig kunnen zoeken naar hun favorite producten. Het moet meteen duidelijk zijn om welk product het gaat. Denk bijvoorbeeld aan:

  • inhoud en alcohol percentage
  • aantal per verpakking
  • doos, krat of losse fles
  • Statiegeld

Ook moet natuurlijk de BTW klasse op de factuur aanwezig zijn. Zaken die je niet zomaar voor elkaar krijgt met de meeste webshop platvormen.

Webdevelopment met tastbaar resultaat als doel

Aan deze webshop moest heel wat gebeuren om tot een maximaal gebruikers resultaat te komen. Gebruikers gemak en marketing strategie bepalen samen voor een groot deel het succes van de website. Wij werken uw website uit tot in het kleinste detail, zodat u maximaal kunt scoren ten opzichten van uw concurrenten.

Online winkel

Aanmeld formulier nieuwe klanten

Na aanmelding worden klanten eerst goedgekeurd voordat ze toegang krijgen tot de prijzen.

Aanmelden voor toegang tot de webshop

PHP – AJAX Live Search

Super snel producten zoeken met Ajax Live Search. Dit is veel beter dan traditioneel zoeken.

PHP – AJAX Live Search

Persoonlijke favorietenlijst

Met een druk toegevoegd aan je account, dat is pas lekker eenvoudig voor herhaal bestellingen.

Herhaal bestellingen webshop

UItgedacht en op maat ontwikkeld

De ene webshop is de andere niet en dat begrijpen wij. Een kleding webshop heeft andere klanten dan een groothandel en daarom kunt u als serieuze ondernemer het beste kiezen voor maatwerk web development van Appmaniacs. Wij denken met u mee en helpen u een website te ontwikkelen die zijn tijd voorbij is en zijn geld vele malen terugverdiend. Géén enkel internetbureau biedt standaard zoveel opties en mogelijkheden… en dat zeggen wij niet dat zeggen onze klanten.

Plan nu een gratis adviesgesprek in voor meer info, u gaat daar geen spijt van krijgen.

Al jaren erg tevreden over de inzet en de kwaliteit van Appmaniacs. Alles werkt altijd uitstekend en aanpassingen worden doorgaans gratis doorgevoerd. De prijs kwaliteit verhouding is erg goed en wij raden dit bedrijf zeker aan.
Stigros Horeca

Stigros Sales Team