a

Web Design

Gebouwd om te

blijven plakken

Appmaniacs creëert merken, websites en apps met een geweldig look en de juiste functionaliteit. Door goed luisteren en breed onderzoek helpen wij u bij het behalen van uw zakelijke doelstellingen en voorop te blijven lopen op het web.

Door al onze klanten

Beoordeeld met

vijf sterren

Voor Branding, Webshops, Websites, Apps, helpen wij u naar het beste resultaat. Vraag maar aan onze klanten.


Mathieu Berkelmans

In de zoektocht om een gebruiksvriendelijke en mooie website te laten bouwen ben ik bij Appmaniacs uitgekomen. Super contact: Doeye Hof is bevlogen en to the point, met een uitstekend idee voor een aantrekkelijke site. Fijne service!


Michel Peels

Doeye van Appmaniacs, is professioneel, betrokken en kan snel schakelen bij het realiseren en implementeren van een goede website. Pluspunt is zijn kennis in diverse app-uitbreidingen, zoals o.a. betalingssysteem en afsprakenagenda.

Jaap Wessels

Appmaniacs heeft ons vanaf 2013 geholpen bij het opbouwen van onze brand. Logo, website, powerpoint presentaties en visitekaartjes, Alles hebben we uit handen kunnen geven. De samenwerking verloopt altijd erg prettig en professioneel.

Frank Brekermans

Zeer tevreden over de kwaliteit maar vooral de persoonlijke benadering. Echt een aanrader.

Charlotte Driessen

Een onderneming naar mijn hart! Zetten graag een tandje bij en geven net dat beetje meer. Erg blij dat ik met ze in contact ben gekomen! Echte aanrader.


Clementine van Staveren

Ik ben erg te spreken over het oplossingsgerichte en snelle handelen van Doeye en ontzettend tevreden over de kwaliteit van mijn nieuwe website deleyehoeve.nl


Niels ter Haar

In 2014 hebben wij onze website hier laten ontwerpen. Appmaniacs heeft ons tot op heden uitstekend geholpen. Alles wat we nodig hebben wordt snel en op maat ontworpen. En de kosten vallen altijd mee. Ik raad dit bedrijf zeker aan.

Bob Bressers

Bij Appmaniacs weten ze waar ze mee bezig zijn. Ze zijn betrokken en komen met goede ideeën. Een fijne samenwerking en een hele scherpe prijs. Zeker 5 sterren voor dit bedrijf!

Mark Spoelstra

Fantastische service! Past snel snel toe, levert daarnaast perfecte maatwerk en schakelt geweldig. Kortom echt een aanrader.

Monique de Vos

Goede input, fijne service en (vrijwel) doorlopend bereikbaar. Aanrader!

Al drie keer uitgeroepen als

Beste internetbureau

van Eindhoven

Appmaniacs is niet zomaar een internetbureau. Wij zijn namelijk al 3 keer uitgeroepen als beste internetbureau van Eindhoven.

Doeye Hof

Gewoon

Gevestigd

in Eindhoven

At your service

Door goed onderzoek, brede ervaring en een ongelooflijke passie voor het vak helpen wij uw bedrijf naar een fantastisch resultaat. Wij houden van heldere communicatie, samen iets moois creëren, vruchtbare gesprekken en goede koffie.

Webdesign Eindhoven

Doeye Hof

Top service en kwaliteit

Vanaf 29,95 per maand

Voor de genoemde prijzen kunnen wij u een topkwaliteit product leveren. Echter kunnen door specifice wensen of omvang de prijzen hoger uitvallen. Email en domainnaam zijn gratis inbegrepen. Eenmalige prijzen zijn ook mogelijk. Neem hiervoor contact met ons op. Prijzen zijn excl. BTW

Wat u ook doet

kies voor

Appmaniacs

Bel ons op: 040 308 2651

If a man comes to the door of poetry untouched by the madness of the Muses, believing that technique alone will make him a good poet, he and his sane compositions never reach perfection, but are utterly eclipsed by the performances of the inspired Maniacs.