a

<    Sleep de foto's op en neer    >

Wij volgen de laatste trends in webdesign

Infinite improvement

& development

De ontwikkelingen op het internet gaan al jaren enorm snel. Waar wij goed in zijn is het volgen van de laatste ontwikkelingen en trends. Daarnaast garanderen wij u de volgende vijf principes:

Infinite improvement

& development

De ontwikkelingen op het internet gaan al jaren enorm snel. Waar wij goed in zijn is het volgen van de laatste ontwikkelingen en trends. Daarnaast garanderen wij u de volgende vijf principes:

Maatwerk

Om uw merk te

laten schitteren

Een logo, een website, goede foto’s, pakkende teksten, typografie en kleuren vormen samen het gezicht van uw onderneming. Over smaak valt niet te twisten, maar een professioneel ontwerp herken je meteen. Door het combineren van de juisten ingrediënten creëren wij samen met u het imago dat bij uw onderneming past. Altijd stijlvol, zinvol en professioneel!

Een uitstraling die bij u past

Zodat uw merk

opvalt bij uw doelgroep

Een van de grootste problemen bij het gebruik van een vooraf gemaakt websitesjabloon is dat het niet of nauwelijks kan toegespitst worden op uw persoonlijke situatie.

Met andere woorden, u kunt misschien kleine elementen zoals de typografie en kleurenschema’s wijzigen, maar u kunt niets unieks maken.

Bij Appmaniacs kijken we naar uw organisatie en luisteren we eerst goed naar uw persoonlijke wensen. Vervolgens werken wij precies de website uit zoals u het voor ogen had. Een website waarmee u vooruit loopt op uw concurenten.

Ultra responsive

PRACHTIG EN KRACHTIG

OP ELK APPARAAT

Veel websites zijn niet compatibel op alle aparaten, zoals smartphones en tablets. Met andere woorden, ze bieden niet elke gebruiker dezelfde ervaring.

Een webshop kan er bijvoorbeeld geweldig werken op een specifieke monitor, maar totaal onbruikbaar zijn op een smartphonescherm.

In de meeste gevallen gaan bezoekers dan gewoon weg. Daarom is het belangrijk om ervoor te zorgen dat uw site echt responsive is.

Een uitstraling die bij u past

Ultra snel

in laden en gebruik

Klanten of websitebezoekers maken direct een oordeel over het bedrijf op basis van hun ervaring met de website. Naast een super korte laattijd willen bezoekers direct kunne vinden waar ze naar opzoek zijn.

Door het bieden van maatwerk kunnen wij het filter en bestelproces afstemmen op uw persoonlijke situatie. Veel apps, websites en webshops schieten te kort op dat gebied.   

Wilt u het beste van het beste op het gebied van snelheid en optimalisatie? Maak dan nu een afspraak.

Goed onderhoud

Dus altijd

in topconditie

Een website goed onderhouden en aantrekkelijk houden is belangrijk voor grote en kleine bedrijven. Om klanten te binden en te behouden moeten ze voortdurend een uitstekende ervaring hebben op uw website. Regelmatige controle van uw website is een must om uw bedrijf soepel te laten draaien. Website-onderhoud zit bij ons in het pakket

Wat u ook doet

kies voor

Appmaniacs

Bel ons op: 040 308 2651

If a man comes to the door of poetry untouched by the madness of the Muses, believing that technique alone will make him a good poet, he and his sane compositions never reach perfection, but are utterly eclipsed by the performances of the inspired Maniacs.

5.0