a

Waar we trots op zijn

5.0 

The Ottoman

Project: Reserveringssysteem en Tafelmanagement voor Turks Restaurant “The Ottoman”

Voor het gerenommeerde Turkse restaurant “The Ottoman” heb ik een geavanceerde website ontwikkeld die volledig geïntegreerd is met een reserveringssysteem en tafelmanagement. Dit project vereiste een diepgaande aanpak om te voldoen aan de specifieke behoeften en wensen van de klant.

Functionaliteiten:

 1. Reserveringssysteem:
  • Aanbetalingen: Klanten kunnen eenvoudig een reservering maken en direct een aanbetaling doen via de website. Dit systeem helpt het restaurant om no-shows te verminderen en de tafelbezetting beter te beheren.
  • Dynamische Tafelbeschikbaarheid: Het systeem toont real-time de beschikbare tafels, afhankelijk van het aantal gasten en het gewenste tijdstip.
  • E-mailbevestigingen: Automatische e-mailbevestigingen worden verzonden naar de klanten zodra hun reservering is bevestigd, inclusief details van de aanbetaling en reservering.
 2. Tafelmanagement:
  • Interactieve Tafelindeling: Het restaurant kan de indeling van de tafels eenvoudig beheren en aanpassen via een visuele interface. Dit maakt het mogelijk om speciale evenementen of drukke avonden efficiënt te organiseren.
  • Overzicht van Reserveringen: Gedetailleerd overzicht van alle aankomende reserveringen, met mogelijkheden om reserveringen te wijzigen of te annuleren indien nodig.
  • Klantenbeheer: Mogelijkheid om klantgegevens op te slaan en terugkerende klanten te herkennen voor een gepersonaliseerde service.

Technische Complexiteit:

Dit project vereiste een zorgvuldige planning en implementatie van verschillende technologieën om een naadloze gebruikerservaring te garanderen. Enkele van de technische uitdagingen omvatten:

 • Integratie van Betaalsystemen: Het implementeren van veilige en betrouwbare betaalopties voor aanbetalingen.
 • Real-time Data Synchronisatie: Het zorgen voor een real-time synchronisatie van reserveringsgegevens en tafelbeschikbaarheid om dubbele boekingen te voorkomen.
 • Gebruiksvriendelijke Interface: Ontwikkeling van een intuïtieve en gebruiksvriendelijke interface voor zowel klanten als restaurantmedewerkers.

Met dit project heb ik aangetoond dat ik in staat ben om complexe klantwensen te vertalen naar werkbare en effectieve oplossingen, waarbij de eindgebruiker altijd centraal staat.

"
Ugurcan Konar

Founder, The Ottoman