Waar we trots op zijn

Heeft u een vraag?

U mag mij bellen

Webdesign Eindhoven
unfinished bingo card

5.0 

Google Beoordelingen
5.0 

Website

Solar One

Zonne energie wordt steeds populairder. Solar One was op zoek naar een website waarmee zij een voorsprong hebben op de steeds groter woordrede concurrentie in deze markt. Wij hebben een huisstijl en een website ontwikkeld die vertrouwen uitstraalt. En zoals altijd was de klant erg enthousiast over het resultaat.

Zakelijk

Bij Solar-one vinden wij het gebruik van kwaliteit en hoogwaardige producten belangrijk. Door met uitsluitend kwaliteitsproducten te gebruiken. Bieden wij onze klanten garantie op een goed functionerend zonnesysteem.

Groen ondernemen

Lorem Ipsum is slechts een proeftekst uit het drukkerij- en zetterijwezen. Lorem Ipsum is de standaard proeftekst in deze bedrijfstak sinds de 16e eeuw.Lorem Ipsum is slechts een proeftekst uit het drukkerij- en zetterijwezen. Lorem Ipsum is de standaard proeftekst in deze bedrijfstak sinds de 16e eeuw.Lorem Ipsum is slechts een proeftekst uit het drukkerij- en zetterijwezen. Lorem Ipsum is de standaard proeftekst in deze bedrijfstak sinds de 16e eeuw.

Niet investeren, wel profiteren!
Even geen investeringsruimte, maar wel direct beginnen met het besparen op je energierekening? En ondertussen ook nog eens de voordelen van duurzame energie meepakken? Dat kan!

Solar-One financiert grote zonnestroomprojecten. Zo kun je direct profiteren van de voordelen van zonnestroom. En hiermee voldoen aan de nieuwe CO2 regelementen.

Financiering van projecten vanaf € 40.000,-
Looptijd van 5, 10 of 15 jaar
Geëigende financiering of projectlease
Wil je meer weten over de mogelijkheden voor jouw bedrijf? Dan maken we graag een afspraak met je. Je krijgt dan advies op maat over de financieringsmogelijkheden, terugverdientijd en rendementen.

Subsidies

Energie-investeringsaftrek (EIA)

Bij investeringen in bedrijfsmiddelen die op de energielijst staan, geldt de energieinvesteringsaftrek (EIA). Zonnepanelen staan op deze lijst. Via de Energie Investeringsaftrek (EIA) kunnen bedrijven fiscaal voordelig investeren in energiezuinige technieken en duurzame energie. U kunt nl. 41,5% van het investeringbedrag aftrekken van de fiscale winst, bovenop uw gebruikelijke afschrijving.
Het directe financiële voordeel is afhankelijk van het belastingpercentage; het bedraagt tussen de 8 en 21%. Dit is geheel afhankelijk van uw situatie. De EIA kunt u toepassen naast de ‘gewone’ investeringsaftrek.

Kleinschaligheidsinvesteringsaftrek (KIA).

Naast de EIA bestaat er ook de KIA. De KIA is bedoeld om investeringen van een beperkte omvang te bevorderen. Met de KIA kunt u nog eens maximaal 28% van het investeringsbedrag van uw winst aftrekken. De maximale aftrek van 28% is te realiseren wanneer uw totale investering in een kalenderjaar tussen de € 2.300 en € 55.248 bedraagt. Wanneer uw investeringsbedrag in een kalenderjaar lager is, bestaat hier geen recht op. Wanneer uw investeringsbedrag hoger is, gelden er andere regels.

Stimulering Duurzame Energieproductie (SDE)

Met de subsidieregeling SDE+ wil de overheid de zakelijke markt stimuleren te investeren in duurzame en groene energie. De SDE+ is een exploitatiesubsidie. Dat wil zeggen: producenten ontvangen subsidie voor de opgewekte duurzame energie en niet voor aanschaf van de productie-installatie, zoals bij een investeringssubsidie. De SDE+ richt zich op bedrijven en (non)- profit instellingen die duurzame energie willen produceren.  In het geval van een PV-installatie ontvangt u een vergoeding voor het geïnstalleerde aantal Wattpiek vermenigvuldigt met een vooraf vastgesteld aantal werkzame uren.

Uw installatie dient tenminste een grootte te hebben van 15.000 Wp en de zekering in de meterkast moet groter zijn dan 3 X 80 Ampère.

Rendement
Zonnepanelen laten plaatsen op uw bedrijfspand en gebruik maken van de SDE+ regeling levert een goed rendement op. Tegen lage rentes is het mogelijk om een financiering te krijgen.
Advies op maat
Investeren in zakelijke zonnestroom is vooral leuk vanwege het rendement voor je bedrijf. Maar omdat er veel bij komt kijken, durven veel ondernemers de stap niet te zetten. Daarom geven we bij Solar-One gratis advies op maat.

Veelgestelde vragen

Zonnepanelen

Zonnecollectoren

Zonneboiler

Top bedrijf!

Mark Spoelstra

Mark Spoelstra

Eigenaar

Fantastische service! Past snel snel toe, levert daarnaast perfecte maatwerk en schakelt geweldig. Kortom echt een aanrader

www.solar-one.nl