Appmaniacs ontwerpt en realiseert websites die meer opleveren

Wij maken de website die u zoekt

EEN PRACHTIG RESULTAAT WAAR UW BEDRIJF DOOR KAN GROEIEN DAT IS WAAR HET BIJ APPMANIACS OM DRAAIT

We willen uw verwachtingen overtreffen. Door goed onderzoek, brede ervaring en een ongelooflijke passie voor ons vak helpen wij uw bedrijf naar een fantastisch resultaat waar u jaren profijt van heeft.

Bij elk project proberen we onszelf te overtreffen!

We willen dat elke project dat we ontwikkelen optimaal scoort en proberen onszelf dan ook altijd te overtreffen. We houden van aantrekkelijke én functionele designs, helder met elkaar communiceren, samen iets moois maken, vruchtbare gesprekken en goede koffie. 

ONZE WERKWIJZE IN 4 STAPPEN

Samenwerken voor het beste resultaat!

Inventarisatie

Tijdens een oriënterend gesprek leggen we uw wensen en eisen vast. We kijken hierbij goed naar uw organisatie en doelgroep. Pas als we alles duidelijk in kaart hebben gebracht, gaan we aan de slag met het ontwerp.

Voorstel

Op basis van het oriënterend gesprek ontwikkelen we een eerste voorstel voor uw nieuwe product. We bekijken dit voorstel samen en scherpen het waar nodig bij. Vervolgens werken we de volledige website uit.

Uitwerking

Na het gezamenlijk doornemen van het eerste voorstel ontwikkelen we de volledige website. Hierbij houden we u op de hoogte van de voortgang. Is het design akkoord? Dan kunnen we aansluitend de teksten verzorgen.

Oplevering

Pas als u 100% tevreden over uw nieuwe product bent dan zijn wij dat ook. We nemen daarom het eindresultaat samen met u door en doen waar nodig aanpassingen. Hierna leveren we uw nieuwe website op.

Wat onze klanten over ons zeggen

Doeye heeft al mijn wensen geïnventariseerd en om referentie websites gevraagd en een website voor mij gebouwd die helemaal aansluit op mijn wensen en ideeën.

Clementine van Staveren

De Leyehoeve

Eindelijk eens een internetbureau zonder poespas. Betaalbaar, behulpzaam en ervaren. Erg blij met het resultaat en de service!

Rene Stiphout

Eigenaar, verhurenviadaan.nl

In de zoektocht om een gebruiksvriendelijke en mooie website te laten bouwen ben ik bij Appmaniacs uitgekomen. Super contact: Doeye Hof is bevlogen en to the point, met een uitstekend idee voor een aantrekkelijke site. Fijne service!

Mathieu Brekelmans

Kunsthistoricus

Goede input, fijne service en (vrijwel) doorlopend bereikbaar. Aanrader!

Monique de Vos

Departures

Een onderneming naar mijn hart! Zetten graag een tandje bij en geven net dat beetje meer. Erg blij dat ik met ze in contact ben gekomen! Echte aanrader.

Charlotte Driessen

Eigenaar, Foodiefit

Appmaniacs heeft ons vanaf 2013 geholpen bij het opbouwen van onze brand. Logo, website, powerpoint presentaties en visitekaartjes, Alles hebben we uit handen kunnen geven. De samenwerking verloopt altijd erg prettig en professioneel.

Jaap Wessels

Hof Promotion

Bij Appmaniacs weten ze waar ze mee bezig zijn. Ze zijn betrokken en komen met goede iedeeen. Een fijne samenwerking en een hele scherpe prijs. Zeker 5 sterren voor dit bedrijf!

Boris Bressers

Bressers Occasions

Laat uw gegevens achter dan bellen wij u terug

3 + 9 =

Ik nodig u van harte uit voor een vrijblijvend advies. U zult versteld staan over de mogelijkheden. Wij geven u een eerlijk  en helder advies en een scherpe prijs

U kunt mij rechtstreeks bellen op nummer:

040 308 26 51

Doeye Hof

Oprichter, eigenaar

Geldropseweg 104,

5611 SL Eindhoven

We build awesome stuff

To make life better