Mathieu Berkelmans

In de zoektocht om een gebruiksvriendelijke en mooie website te laten bouwen ben ik bij Appmaniacs uitgekomen. Super contact: Doeye Hof is bevlogen en to the point, met een uitstekend idee voor een aantrekkelijke site. Fijne service!


Michel Peels

Doeye van Appmaniacs, is professioneel, betrokken en kan snel schakelen bij het realiseren en implementeren van een goede website. Pluspunt is zijn kennis in diverse app-uitbreidingen, zoals o.a. betalingssysteem en afsprakenagenda.

Jaap Wessels

Appmaniacs heeft ons vanaf 2013 geholpen bij het opbouwen van onze brand. Logo, website, powerpoint presentaties en visitekaartjes, Alles hebben we uit handen kunnen geven. De samenwerking verloopt altijd erg prettig en professioneel.

Frank Brekermans

Zeer tevreden over de kwaliteit maar vooral de persoonlijke benadering. Echt een aanrader.

Charlotte Driessen

Een onderneming naar mijn hart! Zetten graag een tandje bij en geven net dat beetje meer. Erg blij dat ik met ze in contact ben gekomen! Echte aanrader.


Clementine van Staveren

Ik ben erg te spreken over het oplossingsgerichte en snelle handelen van Doeye en ontzettend tevreden over de kwaliteit van mijn nieuwe website deleyehoeve.nl


Niels ter Haar

In 2014 hebben wij onze website hier laten ontwerpen. Appmaniacs heeft ons tot op heden uitstekend geholpen. Alles wat we nodig hebben wordt snel en op maat ontworpen. En de kosten vallen altijd mee. Ik raad dit bedrijf zeker aan.

Bob Bressers

Bij Appmaniacs weten ze waar ze mee bezig zijn. Ze zijn betrokken en komen met goede ideeën. Een fijne samenwerking en een hele scherpe prijs. Zeker 5 sterren voor dit bedrijf!

Mark Spoelstra

Fantastische service! Past snel snel toe, levert daarnaast perfecte maatwerk en schakelt geweldig. Kortom echt een aanrader.

Monique de Vos

Goede input, fijne service en (vrijwel) doorlopend bereikbaar. Aanrader!
M