Appmaniacs ontwerpt en realiseert websites die meer opleveren

Wij maken de website die u zoekt

Wat onze klanten over ons zeggen

Doeye heeft al mijn wensen geïnventariseerd en om referentie websites gevraagd en een website voor mij gebouwd die helemaal aansluit op mijn wensen en ideeën.

Clementine van Staveren

De Leyehoeve

Eindelijk eens een internetbureau zonder poespas. Betaalbaar, behulpzaam en ervaren. Erg blij met het resultaat en de service!

Rene Stiphout

Eigenaar, verhurenviadaan.nl

In de zoektocht om een gebruiksvriendelijke en mooie website te laten bouwen ben ik bij Appmaniacs uitgekomen. Super contact: Doeye Hof is bevlogen en to the point, met een uitstekend idee voor een aantrekkelijke site. Fijne service!

Mathieu Brekelmans

Kunsthistoricus

Goede input, fijne service en (vrijwel) doorlopend bereikbaar. Aanrader!

Monique de Vos

Departures

Een onderneming naar mijn hart! Zetten graag een tandje bij en geven net dat beetje meer. Erg blij dat ik met ze in contact ben gekomen! Echte aanrader.

Charlotte Driessen

Eigenaar, Foodiefit

Appmaniacs heeft ons vanaf 2013 geholpen bij het opbouwen van onze brand. Logo, website, powerpoint presentaties en visitekaartjes, Alles hebben we uit handen kunnen geven. De samenwerking verloopt altijd erg prettig en professioneel.

Jaap Wessels

Hof Promotion

Bij Appmaniacs weten ze waar ze mee bezig zijn. Ze zijn betrokken en komen met goede iedeeen. Een fijne samenwerking en een hele scherpe prijs. Zeker 5 sterren voor dit bedrijf!

Boris Bressers

Bressers Occasions

Laat uw gegevens achter dan bellen wij u terug

3 + 12 =

Ik nodig u van harte uit voor een vrijblijvend advies. U zult versteld staan over de mogelijkheden. Wij geven u een eerlijk  en helder advies en een scherpe prijs

U kunt mij rechtstreeks bellen op nummer:

040 308 26 51

Doeye Hof

Oprichter, eigenaar

Geldropseweg 104,

5611 SL Eindhoven