Echt crisis is het pas wanneer we geen wijn meer hebben om bij het water te doen.

Uw leverancier van topkwaliteit
en betaalbare wijnen

Gerd de Ley

Vlaams schrijver

‘Echt goede wijn hoeft niet duur te zijn.’ Hoor je wel eens zeggen. Dat is ook inderdaad zo, alleen moet je de echt goede wijn dan ook wel kunnen vinden. Wij hebben vaak in tweestrijd gestaan bij de slijter of de wijnhandelaar of we nu gaan voor de duurdere fles wijn (waarvan kwaliteit ook lang niet altijd verzekerd is hoor) of toch maar de goedkopere, die natuurlijk beter is voor je portemonnee.

Heb je dan uiteindelijk een betaalbaar exemplaar gevonden, blijkt die na een maand weer uit de schappen zijn verdwenen waarna je hele zoektocht weer opnieuw begint.

 

Wij hebben met Wine-Line de oplossing uiteindelijk gevonden. Met de wijnen van wijnhuis ‘Otero’ brengen wij de kwaliteitswijnen die ook nog eens betaalbaar zijn vanuit het zonovergoten Spanje speciaal voor u naar Nederland. De heerlijke goed drinkbare ‘Otero’ wijnen zijn van uiterst hoge kwaliteit en worden vaak geroemd en onderscheiden met medailles tijdens wijnproeverijen. Wij kunnen onze wijnen tevens altijd uit voorraad bij u thuis afleveren zodat u niet meer met flessen en dozen hoeft te sjouwen.

Met ‘250’ heeft Wine-Line de basis gelegd voor verdere uitbreiding van ons assortiment. Wij zijn continue op zoek naar kwaliteitswijnen van over de hele wereld om deze voor onze klanten naar Nederland te halen. Want zegt u nu zelf: ‘Het leven is te kort om slechte wijn te drinken. Toch?’

A votre santé!

ontworpen door Menukaart Digitaal

Adres

Hastelweg 250
5652 CN Eindhoven

Openingstijden

Maandag tot en met vrijdag van
9:00 tot 17:30

Subscribe

Follow Us