a

Waar we trots op zijn

5.0 

Webshop met geïntegreerd kassasysteem

Appmanaics heeft een webshop gemaakt voor De IJsblokjes Taxi, een bedrijf dat ijsblokjes levert aan horecabedrijven. De webshop is ontworpen om de bestelervaring van klanten zo soepel en efficiënt mogelijk te maken. Het beschikt over een uitgebreide functionaliteit, waaronder een afstandsberekening om verzendkosten te bepalen, een kassasysteem voor afhalen, en verschillende prijsniveaus voor vaste klanten.

De webshop biedt een geïntegreerd systeem voor facturatie, een routeplanner en vaste klanten hebben meer tijdvakken om hun bestellingen te laten bezorgen dan particuliere klanten. Bovendien kan de webshop worden geïnstalleerd als een webapp, wat het gebruiksgemak nog verder verbetert.

Met deze oplossing heeft De IJsblokjes Taxi een efficiënte manier gevonden om hun klantenbestand te beheren en de bestelprocessen te optimaliseren. Ik ben er trots op dat ik deze webshop heb mogen ontwikkelen en denk dat het een goed voorbeeld is van wat er mogelijk is met moderne webtechnologieën.”

  Een kassasysteem op maat

  Om het lekker makkelijk te maken hebben we een kassasysteem gekoppeld aan de webshop. Het grote voordeel voor is natuurlijk dat ze nu alle voorraad in een overzicht hebben. Verkopen in de winkel en in de webshop worden van de gezamenlijke voorraad afgeboekt. Wilt u ook een kassasysteem dat is gekoppeld aan uw webshop en gaat u voor kwaliteit maak dan vandaag nog een afspraak.

  Aanmeld formulier nieuwe klanten

  Na aanmelding worden klanten eerst goedgekeurd voordat ze toegang krijgen tot de prijzen.

  Aanmelden voor toegang tot de webshop

  Nog niet geschreven, volgt snel

  Eigenaar, IJsblokjes Taxi