a

Nederlands NL English EN

Waar we trots op zijn

5.0 

Slide Deze app bevat onder andere: MEDEWERKERS APPLICATIE ESSENT SALES TEAM Digitale formulieren
Auto uitgifte en schaderegistratie
Kilometerregistratie
Gebruikersrechten per afdeling
Chat & mail functie
Google Geolocation API
Gebruikers Id en profielpagina
U kunt de knoppen gebruiken om verder te lezen
Formulieren DIGITALE BEDRIJFSFORMULIEREN Ook sales worden digitaal doorgegeven. Elk formulier komt direct op de juiste plaats aan. Daarnaast kunnen er eenvoudig formulieren worden toegevoegd. Inschrijfformulier
Kledinguitgifte registratie
iPad uitgifte registratie
Verlof aanvragen
Ideeënbus
Klachtenformulier
Deze app bevat onder andere:
Schade form DIGITAAL SCHADEFORMULIER Autoschade registreren is vaak een lastige klus. Schadeformulieren moeten bijgehouden worden en in verband met boetes moet je kunnen aantonen wie de auto in zijn/haar bezit had. Wij hebben een schadeformulier ontwikkeld die bijna al het werk uit handen neemt. Medewerker kunnen zelfstandig van auto wisselen. Dankzij gebruikersrechten kunnen alleen gemachtichde het schadeformulier aanpassen. Home app PERSOONLIJK PROFIEL VOOR ELKE MEDEWERKER Hierdoor kunnen formulieren worden ingezonden onder eigen identiteit. Ook kan een auto worden toegewezen. GEBRUIKERSRECHTEN VOOR VERSCHILLENDE AFDELINGEN De administratie heeft de mogelijkheid om een auto toe te wijzen, waarna hij in het profiel van de accountmanager verschijnt. Alles wordt direct opgeslagen in een database. En dat is prettig voor u en voor uw medewerkers. Maps GOOGLE GEOLOCATIE Via de Google Geolocation API kunnen medewerkers elkaar eenvoudig terug vinden.

Precentatie en Reclame

Een passende uitstraling die aansluit bij de doelgroep. Het logo, flyers presentatiemateriaal en een flitsende website zijn in de afgelopen jaren door ons gerealiseerd..

Een goed doordachte huisstijl laat uw merk groeien.

Foxy Cleaning Essent, werken bij Hof Werken in de sales voor Essent Bekijk deze website Opdrachtgever Werken bij Hof Promotion
Appmaniacs heeft ons vanaf 2013 geholpen bij het opbouwen van onze brand. Logo, website, powerpoint presentaties en visitekaartjes, Alles hebben we uit handen kunnen geven. De samenwerking verloopt altijd erg prettig en professioneel.
Jaap wessels

Eigenaar, Hof promotion