1

Heeft u een vraag?

U mag mij bellen

Webdesign Eindhoven
unfinished bingo card

5.0 

Google Beoordelingen
5.0 

Slide Deze app bevat onder andere: MEDEWERKERS APPLICATIE ESSENT SALES TEAM Digitale formulieren
Auto uitgifte en schaderegistratie
Kilometerregistratie
Gebruikersrechten per afdeling
Chat & mail functie
Google Geolocation API
Gebruikers Id en profielpagina
U kunt de knoppen gebruiken om verder te lezen
Formulieren DIGITALE BEDRIJFSFORMULIEREN Ook sales worden digitaal doorgegeven. Elk formulier komt direct op de juiste plaats aan. Daarnaast kunnen er eenvoudig formulieren worden toegevoegd. Inschrijfformulier
Kledinguitgifte registratie
iPad uitgifte registratie
Verlof aanvragen
Ideeënbus
Klachtenformulier
Deze app bevat onder andere:
Schade form DIGITAAL SCHADEFORMULIER Autoschade registreren is vaak een lastige klus. Schadeformulieren moeten bijgehouden worden en in verband met boetes moet je kunnen aantonen wie de auto in zijn/haar bezit had. Wij hebben een schadeformulier ontwikkeld die bijna al het werk uit handen neemt. Medewerker kunnen zelfstandig van auto wisselen. Dankzij gebruikersrechten kunnen alleen gemachtichde het schadeformulier aanpassen. Home app PERSOONLIJK PROFIEL VOOR ELKE MEDEWERKER Hierdoor kunnen formulieren worden ingezonden onder eigen identiteit. Ook kan een auto worden toegewezen. GEBRUIKERSRECHTEN VOOR VERSCHILLENDE AFDELINGEN De administratie heeft de mogelijkheid om een auto toe te wijzen, waarna hij in het profiel van de accountmanager verschijnt. Alles wordt direct opgeslagen in een database. En dat is prettig voor u en voor uw medewerkers. Maps GOOGLE GEOLOCATIE Via de Google Geolocation API kunnen medewerkers elkaar eenvoudig terug vinden.

BRANDING VAN ESSENT SALES TEAM

Een passende uitstraling die aansluit bij de doelgroep. Het logo, flyers presentatiemateriaal en een flitsende website zijn in de afgelopen jaren door ons gerealiseerd..

Hof Promotion Essent Werken in de sales voor Essent Meer over dit project Opdrachtgever Essent Sales Team