a

Waar we trots op zijn

5.0 

Brilliance Trade

Voor Brilliance Trade hebben wij een geavanceerde waarde bereken module ontwikkeld, specifiek gericht op de handel in diamanten. De module maakt gebruik van de Rapaport Diamant Index en GIA-certificaten om de waarde van diamanten te berekenen, gebaseerd op diverse parameters zoals karaatgewicht, zuiverheid (zoals IF, VVS1, VVS2), en kleur (D-J).

Deze tool is ontworpen om gebruikers een nauwkeurige en transparante prijsindicatie te bieden, essentieel voor zowel kopers als verkopers binnen de internationale diamantmarkt. Hierdoor wordt het koop- en verkoopproces aanzienlijk efficiënter en betrouwbaarder

"

Ik ben zeer tevreden over de manier waarop er gewerkt is aan onze waarde bereken module en aanmeldproces. Het resultaat sluit perfect aan bij onze wensen en behoeften. De ontwikkelaars hebben met oog voor detail en professionaliteit een uitgebreide tool geleverd die onze klanten niet alleen een betrouwbare en nauwkeurige prijsindicatie biedt voor diamanten, maar ook een soepel aanmeldproces. Deze verbeteringen hebben ons verkoopproces aanzienlijk gestroomlijnd. Ik kan hun diensten van harte aanbevelen!

Ralph Franken

Founder, Brilliance Trade