Licht op Eindhoven is een begrip in het zuiden. Het blad heeft een bereik van 90.000 lezers per maand. In ons digitale tijdperk is het steeds belangrijker om ook online actief te zijn. Wij hebben het blad de afgelopen jaren geholpen bij het creëren van passende online omgeving waar zij makkelijk artikelen kunnen publiceren. Ook moet alles vlekkeloos gedeeld kunnen worden op social media. Licht op Eindhoven is al jaren een tevreden klant en honderden bedrijven hebben al geadverteerd op de website.

Medewerkers applicatie

BRANDING VAN ESSENT SALES TEAM

Bij Essent sales team zijn ze voortdurend op zoek naar verkooptalent. Wij hebben ze de afgelopen jaren geholpen bij het opbouwen en weergeven van hun merk. En het creëren van passende uitstraling die aansluit bij de doelgroep. Het logo, flyers presentatiemateriaal en een flitsende website zijn in de afgelopen jaren door ons ontworpen..

Kunst Historicus

Mathieu Berkelmans was op zoek naar een professioneel bureau voor het ontwerpen van zijn huisstijl website. Als kunsthistoricus wil je graag kunstwerken vertonen op de website. Om de kleuren niet te laten vloeken met het werk hebben we gekozen voor een zwart wit ontwerp. Het logo is samen met de klant vorm gegeven.

Branding

Licht op Eindhoven is een be

Editor's Rating:
5