FULL-SERVICE INTERNETBUREAU

Bent u op zoek naar een betrouwbaar internetbureau voor de ontwikkeling van uw website, automatiseringssysteem, app, portal, content management systeem, webshop of een ander soort bedrijfstool? Een internetbureau met specialisten die van hun vak houden en ook nog eens bij u in de buurt? Dan nodigen wij u van harte uit voor een kop koffie op ons kantoor te Eindhoven. Samen met u zoeken wij naar een perfecte integratie tussen strategie, techniek, creativiteit, en marketing.

Onze focus is uw organisatie te helpen meer winst te halen uit uw online activiteiten. U bent bij ons verzekerd van een razendsnelle, betrouwbare en kwalitatief hoogwaardige software ontwikkeling.

Google ratings

FoodieFit
FoodieFit
13:45 31 Jan 19
Een onderneming naar mijn hart! Zetten graag een tandje bij en geven net dat beetje meer. Erg blij dat ik met ze in contact ben gekomen! Echte aanrader.
De Leyehoeve
De Leyehoeve
06:32 09 Jan 19
Sinds 2015 hebben wij voor ons paardenpension 3 websites door 3 verschillende “website specialisten” laten bouwen en telkens was de website na circa een jaar “verouderd” en werkte deze niet meer. Dit gaf behoorlijk wat frustratie en irritatie. Doeye heeft al mijn wensen geïnventariseerd en... om referentie websites gevraagd en een website voor mij gebouwd die helemaal aansluit op mijn wensen en ideeën. Daarnaast onderhoudt Doeye mijn website waardoor deze altijd up-to-date is en dus niet meer kan verouderen. Ik ben zeer te spreken over het oplossingsgerichte en snelle handelen van Doeye en ontzettend tevreden over de kwaliteit van mijn nieuwe website deleyehoeve.nllees meer
Monique de Vos
Monique de Vos
08:40 04 Jan 19
Goede input, fijne service en (vrijwel) doorlopend bereikbaar. Aanrader!
Boris Bressers
Boris Bressers
09:23 31 Dec 18
Bij Appmaniacs weten ze waar ze mee bezig zijn. Ze zijn betrokken en komen met goede ideeën. Een fijne samenwerking en een hele scherpe prijs. Zeker 5 sterren voor dit bedrijf!
Mathieu Brekelmans
Mathieu Brekelmans
13:46 27 Dec 18
In de zoektocht om een gebruiksvriendelijke en mooie website te laten bouwen ben ik bij Appmaniacs uitgekomen. Super contact: Doeye Hof is bevlogen en to the point, met een uitstekend idee voor een aantrekkelijke site. Fijne service!
Bekijk alle beoordelingen

Laat uw gegevens achter dan bellen wij u terug

4 + 4 =

Ik nodig u van harte uit voor een vrijblijvend advies. U zult versteld staan over de mogelijkheden. Wij geven u een eerlijk  en helder advies en een scherpe prijs

U kunt mij rechtstreeks bellen op nummer:

040 308 26 51

Doeye Hof

Oprichter, eigenaar

Geldropseweg 104,

5611 SL Eindhoven