1

Heeft u een vraag?

U mag mij bellen

Webdesign Eindhoven
unfinished bingo card

5.0 

Google Beoordelingen
5.0 

 Applicaties Eindhoven

Digitalisering bedrijfsprocessen 

Het doel is reductie van het aantal stappen, minder papierwerk, geautomatiseerd beslissingen maken. Wij helpen uw organisatie om de digitale visie te vertalen naar haalbare toepassingen. Bekijk hier een door ons ontwikkeld voorbeeld.

Slide Deze app bevat onder andere: MEDEWERKERS APPLICATIE ESSENT SALES TEAM Digitale formulieren
Auto uitgifte en schaderegistratie
Kilometerregistratie
Gebruikersrechten per afdeling
Chat & mail functie
Google Geolocation API
Gebruikers Id en profielpagina
U kunt de knoppen gebruiken om verder te lezen
Formulieren DIGITALE BEDRIJFSFORMULIEREN Ook sales worden digitaal doorgegeven. Elk formulier komt direct op de juiste plaats aan. Daarnaast kunnen er eenvoudig formulieren worden toegevoegd. Inschrijfformulier
Kledinguitgifte registratie
iPad uitgifte registratie
Verlof aanvragen
Ideeënbus
Klachtenformulier
Deze app bevat onder andere:
Schade form DIGITAAL SCHADEFORMULIER Autoschade registreren is vaak een lastige klus. Schadeformulieren moeten bijgehouden worden en in verband met boetes moet je kunnen aantonen wie de auto in zijn/haar bezit had. Wij hebben een schadeformulier ontwikkeld die bijna al het werk uit handen neemt. Medewerker kunnen zelfstandig van auto wisselen. Dankzij gebruikersrechten kunnen alleen gemachtichde het schadeformulier aanpassen. Home app PERSOONLIJK PROFIEL VOOR ELKE MEDEWERKER Hierdoor kunnen formulieren worden ingezonden onder eigen identiteit. Ook kan een auto worden toegewezen. GEBRUIKERSRECHTEN VOOR VERSCHILLENDE AFDELINGEN De administratie heeft de mogelijkheid om een auto toe te wijzen, waarna hij in het profiel van de accountmanager verschijnt. Alles wordt direct opgeslagen in een database. En dat is prettig voor u en voor uw medewerkers. Maps GOOGLE GEOLOCATIE Via de Google Geolocation API kunnen medewerkers elkaar eenvoudig terug vinden.

Fijne samenwerking

Jaap Wessels

Jaap Wessels

Hof Promotion

Appmaniacs heeft ons vanaf 2013 geholpen bij het opbouwen van onze brand. Logo, website, powerpoint presentaties en visitekaartjes, Alles hebben we uit handen kunnen geven. De samenwerking verloopt altijd erg prettig en professioneel.

Meet The Hosts

Doeye Hof

Doeye Hof

Ik wil uw verwachtingen overtreffen. Door goed onderzoek, brede ervaring en een ongelooflijke passie voor het vak help ik uw bedrijf naar een fantastisch resultaat waar u jaren profijt van heeft. Ik houd van aantrekkelijke designs, helder met elkaar communiceren, samen iets moois maken, vruchtbare gesprekken en goede koffie. 

Neem contact op

Ik nodig u van harte uit voor een vrijblijvend advies. U zult versteld staan over de mogelijkheden. Wij geven u een eerlijk  en helder advies en een scherpe prijs. Vul het contact formulier in of bel.

U kunt mij rechtstreeks bereiken op nummer:

040 308 26 51