a

Waar we trots op zijn

5.0 

MCOO’s nieuwe website en huisstijl

Voor het internationale accountant bureau MCOO heeft Appmaniacs een eigentijdse en opvallende website ontworpen, samen met een bijpassend logo, visitekaartjes en huisstijl. Het doel was om de aandacht te trekken en een moderne uitstraling te creëren die past bij het bedrijf.

De website van MCOO is niet alleen visueel aantrekkelijk, maar ook functioneel en gebruiksvriendelijk. Appmaniacs heeft veel aandacht besteed aan het ontwerp van de gebruikersinterface, zodat de website gemakkelijk te navigeren is voor bezoekers. De inhoud van de website is georganiseerd op een logische en overzichtelijke manier, waardoor bezoekers snel de informatie kunnen vinden die ze nodig hebben.

Het logo en de huisstijl van MCOO zijn ontworpen met het doel om herkenbaarheid te creëren en de identiteit van het bedrijf te versterken. Het logo is modern en strak, en de huisstijl is consistent toegepast op alle communicatiemiddelen, zoals visitekaartjes en briefpapier. Dit zorgt voor een professionele en samenhangende uitstraling van het bedrijf.

Al met al heeft Appmaniacs een geslaagd project afgeleverd voor MCOO, waarbij er aandacht is besteed aan zowel de visuele uitstraling als de gebruiksvriendelijkheid van de website. Het resultaat is een eigentijdse en professionele uitstraling die past bij het internationale accountant bureau MCOO.

Appmaniacs heeft ons vanaf 2013 geholpen bij het opbouwen van onze brand. Logo, website, powerpoint presentaties en visitekaartjes, Alles hebben we uit handen kunnen geven. De samenwerking verloopt altijd erg prettig en professioneel.
Jaap Wessels

Eigenaar, MCOO